Pozovite nas   +387 59 240 900 | Email colorstudiotb@gmail.com

MOLERSKI RADOVI

Svaka prostorija nosi posebnu energiju, što utiče na raspoloženje vas i vaših ukućana.
Neka boje budu prema vašem ukusu i vašoj ličnosti!

Molerski radovi


Želite li osvježiti boju zidova u vašem domu ili potpuno promijeniti kolorit  i učiniti vaš dom skladnijim i ljepšim mjestom za život? Takve stvari biste uvijek trebali prepustiti timu profesionalaca.

U domovima često viđamo nejednak nanos boje, promašene nijanse i tonove, neusklađene rasporede boja u prostoriji. Sve je to odraz amaterskog rada i nedovoljnog iskustva. Osim toga, ako sami bojite prostorije u svom domu, rizikujete da napravite mrlje koje se veoma teško skidaju sa površina, namještaja i podova.

Color Studio nudi profesionalnu uslugu bojenja prostorija u svim vrstama objekata. Naš tim je adekvatno obučen, ima dugogodišnje iskustvo i opremu za rad.
Radove izvodimo u etapama:
  • zaštita prostora u kome se izvode radovi
  • priprema zidova
  • gletovanje i šmirglanje
  • bojenje
  • kontrola kvaliteta
  • čišćenje prostora nakon završenih radova
U radu koristimo najkvalitetnije materijale vrhunskih proizvođača boja i opreme. Prema vašoj želji, u ponudi imamo:
  • neperive boje - poludisperzija
  • perive boje - disperziona, akrilna i lateks boja
  • izolacione boje - antinikotinska i antimikrobna boja
Dok neperive boje traju znatno kraće i ne mogu se tretirati mokrim sredstvima, perive boje odlikuje postojanost i mogućnost da mrlje očistite sredstvom za čišćenje, jer ove boje imaju visoku otpornost na habanje i sadrže visok stepen veziva, što znači da se boja  ne skida pri mokrom čišćenju. Izolacione boje su takođe perive, ali  njihovu bazu ne čini voda već organski materijali zbog čega ove boje predstavljaju idealno rješenje za prekrivanje tvrdokornih mrlja nastalih od nikotina, bojica, flomastera, tragova vode itd.

Uz sve navedeno, ukoliko osim bojenja želite da Vaš prostor dobije i jedinstven dizajn, Color Studio nudi uslugu izvođenja dekorativnih radova.
Dekorativne tehnike predstavljaju posljednji trend u uređenju prostora, a vidjećete ih u najsavremenijim objektima, hotelima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima, preduzećima, kancelarijama i domovima.
Uz konsultacije sa našim ekspertom za enterijer, brojni dekorativni materijali i tehnike iz naše ponude pomoći će da Vaš dom pretvorimo u istinski izvor užitka i svakodnevne životne radosti.

Iza sebe nižemo pozitivne rezultate i brojimo zadovoljne klijente.