IZRADA 3D PROJEKATA

U sklopu naše firme nudimo i kompletno projektovanje i dizajn enterijera i eksterijera.
Odaberite sami kako želite da izgleda Vaš objekat.

Izrada 3D projekata


Projektovanje enterijera je dijelom znanje i vještina koja se stiče dugogodišnjim radom i iskustvom, a dijelom umjetnost uređenja prostora. Svi žele da svoj životni prostor učine savršenim, ličnim, specifičnim, originalnim, naravno obavezno funkcionalnim. Uz konsultacije sa nama to možete postići.

Vaš dom ili poslovni prostor treba i može vrlo lako da postane poseban kutak gdje ćete se osećati prijatno, slobodno i da isprati i odgovara svim Vašim potrebama. Dozvolite da našim znanjem i iskustvom pomognemo da Vaše želje postanu stvarnost. Dozvolite nam da otkrijemo još neke mogućnosti koje se kriju u Vašem prostoru.

Projektovanje enterijera Vašeg prostora koje izrađujemo predstavlja tehnički elaborat sa grafičkim prilozima i 2D i 3D prikazima svih potrebnih osnova, prikaza, presjeka, detalja i elemenata koji su obuhvaćeni planiranim zahvatima.

Projektom enterijera mogu biti obuhvaćeni cijeli objekti, a mogu biti obrađene samo određene prostorije ili dijelovi prostora, komadi enterijerske opreme i namještaja koje želite da naglasite, popravite, osvježite ili funkcionalno doradite.

Naše reference